Bilete Baricada Folk Brezoi 2023 - 4-6 aug - Summer Camp Brezoi

Baricada Folk Brezoi 2023

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

4-6 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

BARICADA Folk, cel mai liber festival de muzică folk din România, revine la #BrezoiulLumii, în August 2023, cu cea de a IV-a ediție! Vino alături de cei mai iubiți artiști de muzică folk de la noi în amfiteatrul natural de la #BrezoiulLumii la cea mai importantă întâlnire cu muzica folk din 2023!

Baricade de cântec și poezie cu Mircea Baniciu & Band, Nicu Alifantis & Răzvan Mirică, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Emeric Imre Trio, Magda Puskas, Dinu Olărașu, Alina Manole, Dan Byron, Ovidiu Mihăilescu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, OCRU, Nicu Zotta, Walter Ghicolescu, Paul Tihan & Andra Andriucă, Dianna Porca, ZORI (Daria Boghean & Teodora Beleaua) și mulți alții.

BARICADA Folk, 4-6 August 2023 @ Brezoi, Vâlcea: o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!

Sunt ritmuri și versuri care au cucerit generații! Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic… A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității! Împreună creștem #generații!

BARICADA Folk Brezoi 2023 este un proiect independent produs de România Folk, Asociația Culturală „Tatiana Stepa” și Platforma „Oameni, Artă, Atitudine” în colaborare cu Asociația „Mentor Rock”și Aby Stage Events.

Un eveniment recomandat de ROCK Fm.
Powered by Nexttech.
Partener oficial The Coffeee Shop.
Bucatele oficiale La Arhive.

Acces la BARICADA Folk Brezoi, 4 - 6 August 2023, cel mai important eveniment folk al anului, exclusiv prin iabilet.ro

ACCES #BrezoiulLumii: 200 lei + Taxe (Preț Abonament Festival)

Accesul copiilor sub 13 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este GRATUIT pe toată perioada, atât pentru concerte cât și pentru camping. Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT în baza certificatului doveditor și a actului de identitate.

CAMPING #BrezoiulLumii: 40 lei + Taxe (Preț Abonament Campare)

Spațiile de campare pentru corturi și rulote sunt îngrădite, cu pază 24/24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete și dușuri, posturi de alimentare cu energie electrică, WiFi gratuit, teren de sport și loc de joacă pentru copii. De asemenea, zona de camping va avea terase unde veți putea servi masa, cafeaua și cocktailurile preferate.

Biletele și abonamentele se găsesc exclusiv în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu Cardul, PayPal, Carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier oriunde în țară.